Over mij

“Foto’s waarbij je de liefde kunt voelen, details vastleggen en zorgen dat je altijd terug kan naar dit mooie moment. Dat is mijn passie.”

Met veel geduld, kennis, tijd en verstand van veiligheid zal ik jullie kleine wonder op de mooiste manier fotograferen.

Kindjes groeien snel en momenten gaan snel voorbij.

Ik hou van zachte, dromerige en tijdloze beelden.

Zelf ben ik heel gelukkig opgegroeid in Wolphaartsdijk op een mooie boerderij met veel dieren en natuur om mij heen. Ik speelde altijd buiten en ben dan ook een echte natuurfreak!

We hebben bijna 10 jaar in Rotterdam gewoond en na de geboorte van Chloé ging het Zeeuwse toch weer kriebelen en zijn we terug verhuisd.

Na 2 miskramen kwam dan ook eindelijk Liv onze jongste dochtertje. Toen besefte ik me des te meer hoe bijzonder het is om een gezond kindje te krijgen. Ik wilde foto’s van mijn zwangerschappen en van newborn maar kon zelf hier in de buurt niet echt iemand vinden die hier gespecialiseerd is was. Ik liet alle andere shoots en bruiloften voor gezien en ben me volledig hierop gaan richten!

Ik hou van de Zeeuwse kust, lekker eten en ons gezin. Mijn passie is fotografie en ben heel blij dat ik me hier nu dagelijks mee kan bezig houden!

En wat ik zelf het allerbelangrijkste vind; Ik neem alle tijd voor de sessie, wil je baby nog meer drinken of is hij/zij onrustig en heeft de sessie iets meer tijd nodig dan gedacht ik heb geduld!

De sessies vinden plaats op locatie of in mijn studio in Goes. Hier in mijn eigen studio heb ik alles wat we nodig hebben om de sessies prachtig te stylen.

Liefs Amanda

Contact

Mijn eigen dochters Chloé en Liv

%d bloggers liken dit: