Over mij

En dat ben ik


Ik geef gezinnen iets van onschatbare waarde, iets zo speciaals. De eerste weken van het leven van je baby zijn zo snel voorbij. De herinneringen worden vaag wanneer slaapgebrek begint. Ik leg dat moment en de details vast. De beelden zijn je ticket terug in de tijd, al was het maar voor even, je herinnert je hoe je mooie baby eruit zag, en ik houd die verantwoordelijkheid heel dicht bij mijn hart.

Ik ben een professionele newborn fotograaf met een speciale studio voor pasgeboren babyfotografie, gevestigd in Goes aan de Zeeuwse kust. Newborn- en babyfotografie is mijn absolute passie. Het fotograferen van newborns in hun eerste levensweken is voor mij een eer.

Met veel geduld, kennis, tijd en verstand van veiligheid zal ik jullie kleine wonder op de mooiste manier fotograferen.

Kindjes groeien snel en momenten gaan snel voorbij.

Ik hou van zachte, dromerige en tijdloze beelden.


Ik besloot mijn fotografiehobby naar een professioneel niveau te tillen in 2017 toen ik zwanger raakte van mijn tweede kindje. Ik ben gekwalificeerd in alle aspecten van veilig poseren voor newborns en babies. Ik heb meerdere Awards gewonnen, dit zijn internationale wedstrijden voor professionele fotografen.

Ik heb aan veel workshops en trainingen deelgenomen, niet alleen om meer te leren over de kunst van het fotograferen en het veilig fotograferen van babies, maar ook om up-to-date te blijven met de nieuwste technologie van Adobe, Sony, Nikon en leveranciers wereldwijd.

Persoonlijk hebben mijn geweldige man en ik samen twee kinderen, Chloé (8) en na twee miskramen kwam dan ook Liv (4) ons tweede wondertje ter wereld. Ik praat niet zoveel over mezelf, maar ik krijg altijd de vraag of ik zelf kinderen heb. Mijn familie en het fotograferen van families en babies in Zeeland daar gaat het grootste gedeelte van mijn tijd aan op. Ik ben dol op een geweldige kop cappuccino en ik ga graag naar de Zeeuwse kust, pak regelmatig mijn skates en hou van lekker eten.

Door mij te kiezen voor je familie of newbornsessie, kun je er zeker van zijn dat jullie newborn zich in de veiligste omgeving bevindt en er wordt hygiënisch gewerkt.

Mijn stijl is heel eenvoudig, ik wil dat mijn afbeeldingen scherp zijn, ik wil alle details laten zien, ik ben een liefhebber van emotionele afbeeldingen en ik hou van neutrale tinten met prachtig licht.

Award

En wat ik zelf het allerbelangrijkste vind; Ik neem alle tijd voor de sessie, wil je baby nog meer drinken of is hij/zij onrustig en heeft de sessie iets meer tijd nodig dan gedacht ik heb geduld!

De sessies vinden plaats op locatie of in mijn studio in Goes. Hier in mijn eigen studio heb ik alles wat we nodig hebben om de sessies prachtig te stylen.

Liefs Amanda

Contact

Mijn eigen dochters Chloé en Liv

%d bloggers liken dit: