Mooie woorden.. Bedankt!

Annemarie Faasse;

“Een hele fijne shoot gehad. Voldoende tijd en een heleboel geduld, wat een prachtig en onvergetelijk resultaat op heeft geleverd!”

Joyce Traas;

We hebben een hele leuke shoot gehad bij Amanda met onze dochter van 2 weken. We hebben het echt als een relaxed uitje ervaren, ons eerste uitje met z’n drietjes! Amanda is heel professioneel en wist onze dochter prachtig vast te leggen in een heel ontspannen sfeer. Ook heeft zij de zwangerschap vastgelegd in een zwangerschapshoot. Beiden kunnen we echt aanraden! Zulke leuke herinneringen met prachtig resultaat!

Tamara Mouthaan;

Zowel de zwangerschap als de newbornsessie was een mooie ervaring! Alles ging ontspannen en rustig, Waardoor de foto’s prachtig zijn geworden. Herinneringen voor later! Ik kan iedereen adviseren om een sessie te doen bij Amanda Fotografie!

Joanne Sloot;

We hebben een hele fijne shoot gehad met ons zoontje! Amanda was heel geduldig en had alle tijd om hem in slaap te krijgen voor de foto’s. Ze straalde veel rust uit, wat super fijn was. Er was een fijne en gezellige sfeer. Echt een aanrader!!

Anne Caluwe;

“Erg leuke shoot gehad. Van te voren geeft Amanda al goeie tips om zo goed mogelijk aan de shoot te beginnen. Tijdens de shoot heel geduldig met de kleine en ze neemt ook alle tijd om een goed resultaat te krijgen. Hele ontspannen sfeer en vol goeie ideeën qua poses voor de foto. Topper!”

Cakesmash

Noëlle Neels;

“We hebben een hele leuke shoot gehad voor de eerste verjaardag van ons zoontje! Amanda is super enthousiast en denkt mee. Ook is het fijn dat je zelf kan aangeven welke foto’s bewerkt mogen worden.”

Jennifer van Noorden;

“Er werd goed geluisterd naar onze wensen, alles was bespreekbaar, de sfeer was fijn en de foto’s zijn prachtig geworden! Wij raden Amanda zeker aan!”

%d bloggers liken dit: