Mooie woorden.. Bedankt!

Joyce;

We hebben een hele leuke shoot gehad bij Amanda met onze dochter van 2 weken. We hebben het echt als een relaxed uitje ervaren, ons eerste uitje met z’n drietjes! Amanda is heel professioneel en wist onze dochter prachtig vast te leggen in een heel ontspannen sfeer. Ook heeft zij de zwangerschap vastgelegd in een zwangerschapshoot. Beiden kunnen we echt aanraden! Zulke leuke herinneringen met prachtig resultaat!

Evelien Klamer;

Een geweldige fotoshoot gehad met ons gezin bij Amanda Fotografie. Op een mooie plek in het bos heeft zij ons gezin op een ontspannen manier gefotografeerd. Ze neemt echt de tijd. Kortom ik kan iedereen aanraden om je foto’s te laten maken door Amanda!

Tamara Mouthaan;

Zowel de zwangerschap als de newbornsessie was een mooie ervaring! Alles ging ontspannen en rustig, Waardoor de foto’s prachtig zijn geworden. Herinneringen voor later! Ik kan iedereen adviseren om een sessie te doen bij Amanda Fotografie!

Rosanna Statters;

“Hele leuke shoot gehad en prachtige foto’s als eindresultaat, heel blij mee! Er was een ontspannen sfeer. Amanda had veel geduld met de kleine meid en nam de tijd. Er waren ook leuke accessoires om de sessie aan te kleden, schattige pakjes en haarbandjes.
Kortom, echt ’n aanrader! “

Bert Haast;

“Leuke shoot in een ontspannen sfeer
Onze kleine man was op zijn gemak, dat is zeker niet bij iedereen het geval, en dat vertaalde zich in mooie foto’s l
Bedankt Amanda !”

Anne Culuwe;

“Erg leuke shoot gehad. Van te voren geeft Amanda al goeie tips om zo goed mogelijk aan de shoot te beginnen. Tijdens de shoot heel geduldig met de kleine en ze neemt ook alle tijd om een goed resultaat te krijgen. Hele ontspannen sfeer en vol goeie ideeën qua poses voor de foto. Topper!”

Cakesmash

Noëlle Neels;

“We hebben een hele leuke shoot gehad voor de eerste verjaardag van ons zoontje! Amanda is super enthousiast en denkt mee. Ook is het fijn dat je zelf kan aangeven welke foto’s bewerkt mogen worden.”

Jennifer van Noorden;

“Er werd goed geluisterd naar onze wensen, alles was bespreekbaar, de sfeer was fijn en de foto’s zijn prachtig geworden! Wij raden Amanda zeker aan!”

Annemarie Faasse;

“Een hele fijne shoot gehad. Voldoende tijd en een heleboel geduld, wat een prachtig en onvergetelijk resultaat op heeft geleverd!”

Joanne Lee Seddon;

“Wij hebben bij Amanda een newborn shoot gehad en zijn ontzettend blij met de resultaten!
Amanda denkt fijn mee over alle mogelijkheden, is ontzettend handig en geduldig met baby’s en ze neemt alle tijd om tijdens de shoot met een kleine (en diens ouders) aan de slag te gaan. Er was genoeg keuze uit dekens, doeken, haarbandjes en mutsjes…
Het was een hele bijzondere fotoshoot.
Je ziet dat Amanda dit met heel veel plezier en passie doet! We zullen het iedereen aanraden!”

%d bloggers liken dit: