Studio Huur

Welkom bij de fotostudio van Amanda Fotografie.

Omdat ik zelf niet altijd aanwezig ben verhuur ik de studio voor een dag of dagdelen aan mede creatievelingen. Een samenwerking op lange termijn is ook mogelijk.

Je kan boeken voor 2, 4 of 8 uur. Indien mogelijk, mag je altijd kosteloos wat vroeger komen om dingen klaar te zetten. Of later blijven om op te ruimen en te poetsen. Dit in onderling overleg!

Blok van 2 uur € 40,00

Blok van 4 uur € 70,00

Blok van 8 uur € 120,00

FOTOSTUDIO IN ZEELAND, GOES

Je mag in overleg gebruik maken van het achtergrondsysteem, flitsers, daglichtlamp, beanbag, triggerset voor flitsers, kruk, wit blok en alles wat je denkt nodig te hebben in overleg vooraf.

Wanneer je meer informatie wilt over het huren van de fotostudio dan mag je me een bericht sturen via het contactformulier.

Algemene Voorwaarden

1) De witte vloer in de studio is heel wit. Het is niet toegestaan de vloer met
schoenen te betreden. Hiernaast moet er extra opgepast worden met dingen te
verschuiven of te laten vallen, dit maakt krassen, strepen of zelfs barsten. Er mag niet met kleurstof, verf, zuur gewerkt worden op de vloer. De vloer mag enkel gepoetst worden met water en sop.
2) Er mag niets aangebracht worden in/op de muur.
3) Na afloop, moet de studio volledig gestofzuigd worden en opgeruimd. Er is een gewone en ook een draadloze stofzuiger aanwezig. De settings zoals ze waren moeten weer hersteld worden en alle materialen terug op zijn plaats. Indien ik achteraf nog poets en opruimwerk heb reken ik €30/uur werk.
4) Bij schade breng je mij op de hoogte zodat dit geregeld kan worden met de verzekering.
5) Bij een no show zal het volledige bedrag worden aangerekend.
6) Na invullen van het contract staat de verhuur vast en is annulatie niet meer mogelijk.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

2,75 breed en 2,40 hoog.
Falcon eyes flitslicht incl. trigger
%d bloggers liken dit: